Teori Ujian Undang-undang Berkomputer JPJ



Assalamualaikum..
Hari ini nak share sikit pasal ujian berkomputer JPJ.. khas untuk mereka yang tengah amik lesen kereta atau motor.. senang lesen kenderaan la.. Setiap mereka yang mengambil lesen kenderaan di kehendaki mengambil ujian Berkomputer JPJ..
So sini saya nak share kan Ujian Berkomputer JPJ untuk anda.. Anda boleh download disini dan buat ujian sendiri di rumah anda.. ok? 

Ujian Komputer JPJ Berubah?

Ramai yang komen, Ujian JPJ berkomputer ni berbubah ke tak. Masih boleh digunakan ke tak?
Sebab posting ini saya buat masa tahun 2015. Sekarang kita dah masuk tahun 2016eori. Adakah ia masih relevan untuk digunakan hari ini?
Pendapat saya, undang-undang jalan raya tak pernah berubah. Sekiranya contoh Ujian berkomputer ini dah tak valid untuk digunakan dan ada perubahan dari segi template ujian (bukan soalan ujian), korang masih lagi boleh menggunakannya
Sebagai langkah untuk menambah pengetahuan korang dan juga menguji sama ada korang ni dah betul-betul faham belum dengan undang-undang jalan raya.
Kalau la format ditukar sekali pun, saya pasti soalan takkan ditukar.
Jadi untuk adik-adik atau akak atau abang yang nak download ujian komputer JPJ ini boleh download.
Ulangi buat soalan ini untuk mengelakkan korang kena repeat.! Sakit bila kena repeat.. kena bayar lagi.
DOWNLOAD NYA DISINI
Semoga berjaya